top of page

REIKI HEALING

Reiki är effektiv och modern behandlingsmetod med japanska rötter. Reiki kan användas vid stress och smärta, men den är även effektiv i många andra sammanhang. 

Fästpunkt 1
reiki 2_edited.jpg
AnkiErikssonochhastarna2augusti2017fotog
reiki.jpg

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Reiki kan även ges till djur som är fantastiska mottagare, oavsett ålder, hälsotillstånd, ras eller art. Det är en värdefull metod som stödjer de naturliga läkeprocesserna.

Djur är duktiga på att känna sin egen kropp och vet ofta och vad de behöver få hjälp med. De flesta bemöter Reikiutövaren med värme och nyfikenhet och visar gärna var på kroppen de vill ha behandling. De kanske vänder en särskild sida till, lägger sig på ett särskilt sätt eller placera sig under Reikiutövarens händer. Andra är mer skeptiska och behöver tid att vänja sig.

bottom of page